16.03.2024 Alliance-focused traning (AFT) workshop/ Muran

ALLIANCE-FOCUSED TRAINING (AFT) WORKSHOP

Kouluttaja: Prof. Christopher Muran

Aika: Lauantai 16.3.2024 klo 10.00 – 18.00

Paikka: Radisson Blu Royal, Runeberginkatu 2, Helsinki

Hinta: IPYn jäsenet 230 €, muut 310 €, sisältää aamukahvin, lounaan ja päiväkahvin

AFT on lähestymistapa, jonka tavoitteena on auttaa terapeutteja luomaan ja ylläpitämään hyvää yhteistyösuhdetta potilaiden kanssa. Se auttaa terapeutteja sekä tunnistamaan ja korjaamaan katkoksia että neuvottelemaan niistä yhdessä potilaiden kanssa. Prof. Muran on yhdessä Catherine Eubanksin kanssa jatkanut sitä työtä, jonka Christopher Muran ja Jeremy Safran aloittivat kirjassa Negotiating the therapeutic alliance (1999).

 

Työpajassa esitellään allianssinkäsitteen integratiivinen tulkinta ja katkosten tunnistamisen, korjaamisen sekä niistä neuvottelun periaatteet. Siinä etsitään myös keinoja, joiden avulla terapeutit voivat oppia paremmin tunnistamaan katkosten intra- ja interpersoonallisia merkkejä ja siten tarttumaan katkosten tarjoamiin työskentelymahdollisuuksiin.

Työpaja koostuu luennoista, kokemuksellisista harjoituksista ja demonstraatioista.

 

Professori Muran on Adelphin yliopiston psykologian professori, entinen Psychotherapy Research -lehden toimittaja, Mount Sinai Israel Psychotherapy Research -ohjelman päätutkija ja hän kuuluu myös New Yorkin yliopiston postdoc -ohjelman kouluttajiin. Hän on julkaissut 10 kirjaa, yli 170 artikkelia. Sekä Society of Psychotherapy Research että National Register of Health Service Psychologists ovat myöntäneet hänelle elämäntyöpalkinnon. Prof. Muran on toinen Center for Alliance-Focused Training -koulutuskeskuksen perustajista (https://www.therapeutic-alliance.org/)

Koulutuksen kieli on englanti