Vuosikokous ja koulutusilta

VUOSIKOKOUS ja KOULUTUSILTA
On aika kutsua teidät sääntömääräiseen vuosikokoukseen, yhteiselle illalliselle sekä terapiasuhteeseen liittyvään koulutukseen. Kaikki tämä tapahtuu perjantaina 25.3.2022 klo 16:45 alkaen. Osallistua voi joko etäyhteydellä tai paikanpäällä hotelli Valon tiloissa (Mannerheimintie 109, Helsinki).
Ennen koulutusta kahvi ja suolainen klo 16:45
 

Ilmoittaudun koulutukseen tästä

Klo 17-19 Psykiatri ja lääketieteen tohtori Juha Markkula kouluttaa aiheesta “Yleisimmät neuropsykiatriset häiriöt ja niiden huomioiminen psykoterapeuttisessa vuorovaikutuksessa“. Juha toivoo koulutuksesta mahdollisimman keskustelevaa, ja aiheeseen liittyviä kysymyksiä voi miettiä jo etukäteen. Koulutuksen hinta on jäsenille 40€ ja ei-jäsenille 80€. Maksuton peruminen mahdollista 17.3. asti.

Klo 19:15 – 20:30 IPY:n sääntömääräinen vuosikokous. Kokousasiakirjat tämän sähköpostin liitteenä. Yhdistys tarjoaa kokoukseen osallistuville kuohuviinin sekä illallisen ruokajuomineen hotelli Valon ravintolassa heti kokouksen jälkeen. Etäosallistujille postitetaan Kotipizzan lahjakortti. Vuosikokoukseen voi osallistua paikan päällä ilman ilmoittautumista. Mikäli haluat kuitenkin kuohuviinin ja osallistua kokoukseen osallistuville tarjottavaan illalliseen tai saada etäilijän paketin postitse, tulee sinun ilmoittautua 17.3.22 mennessä oheisesta linkistä.
Tervetuloa mielenkiintoiseen koulutukseen, vaikuttamaan tämän vuoden toimintaan ja viettämään mukavaa iltaa yhdessä!