Bruce Wampold Suomeen 18.9.2021!

Prof. Bruce Wampoldilta on juuri tullut tieto, että hän on saamassa ensimmäistä koronarokotustaan lähipäivinä, ja on valmiudessa tulla syksyllä kouluttamaan meitä Suomeen !!!

Alunperin viime keväälle kaavailtu siirtyy saman sisältöisenä  syksylle 2021. Jo ilmoittautuneiden ja maksaneiden tarvitsee vain ilmestyä paikalle nauttimaan päivästä. Uusia ilmoittautumisia otetaan vastaan. Tarkempi info yhdistyksen nettisivuilla.
UUSI AJANKOHTA ON
LAUANTAI 18.9.2021
(Ja jo nyt on sovittu, että mikäli pandemia estäisi meillä ison koulutuksen järjestämisen vielä syyskuussa, niin prof. Bruce Wampold on varautunut tulemaan VAIHTOEHTOISESTI LAUANTAINA 13.11.2021. Tämä päivä on siis hyvä laittaa myös varuiksi muistiin.)
Kevättä ja korona-vapaampaa syksyä kohden!
T. IPYn hallitus
Lisätietoja koulutuksesta tästä.
Ilmoittautuminen tästä linkistä.