IPYN PORINAILLAT

IPY käynnisti marraskuussa jäsenten toiveesta vapaamuotoiset PORINAILLAT. Uusi tapahtuma keräsi ensimmäisellä kerralla pienen porukan. Ilta oli oikein antoisa ja keskustelua käytiin mm. lääkityksen alaslaskusta terapian aikana ja kehollisuuden huomioimisesta psykoterapiatyössä.

Porinailtojen tarkoituksena on tarjota jäsenille mahdollisuus keskustella psykoterapiaintegraatioon ja toimiviin psykoterapiakäytäntöihin liittyvistä kysymyksistä muiden integratiivisesti ajattelevien kanssa.

Ilmoittaudu keskusteluiltaan osoitteeseen info@integratiivinenpsykoterapia.fi viimeistään kolme päivää ennen tapahtumaa. Kokoontumispaikkana ravintola Grill’it (Helsinki, Runeberginkatu, hotelli Radisson Bluen alakerta).

Korona-tilanteen vuoksi porinaillat siirtyvät syksyyn. Syksyn porinat ovat perjantaisin 4.9.2020, 2.10.2020 ja 13.11.2020 klo 19.